Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 2 min.

Way2Web opnieuw genomineerd voor Dutch Interactive Awards!

Yes, in the pocket! We zijn net als vorig jaar genomineerd voor de Dutch Interactive Awards. Alleen de beste Nederlandse digitale producties dingen mee naar deze Awards, een initiatief van het magazine Emerce en Dutch Digital Agencies.

Dit jaar waren er maar liefst 301 inzendingen van 113 bureaus. De shortlist bestaat uit 80 nominaties in 14 categorieën en daar zijn wij dus bij – op zich al een mooie prestatie.

Way2Web MaaShub

Platform MaaShub faciliteert ruim 40.000 vervoersbewegingen per maand

Vandaag presenteren we samen met opdrachtgever Vitence Mobiliteit onze applicatie MaaShub voor een vakjury (categorie Data). Op donderdag 27 juni volgt de uitslag tijdens een feestelijke avond in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Duim je voor ons mee?

MaaShub (Mobility as a Service) is een dataknooppunt dat alle partijen, processen en datastromen rond leerlingen-, AWBZ- en WMO-vervoer verbindt. MaaShub maakt niet alleen het beheer eenvoudiger voor de verantwoordelijke gemeente, maar biedt vooral ook de mogelijkheid om door data-analyse de regionale mobiliteit naar een hoger plan te tillen.

Bekijk de nominatie hier

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?