Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 5 min.

Way2Web presenteert met trots haar eerste Windows 8 app

Nieuw besturingssysteem

Sinds de lancering van Windows 8 op 26 oktober 2012 zijn er nu al 60 miljoen licenties wereldwijd verkocht. Al deze gebruikers zorgden in die periode voor 100 miljoen downloads in de Windows Store. Ook in Nederland lijkt de desktop gebruiker gecharmeerd te zijn van het nieuwe besturingssysteem.
Maurits 
Technisch bedrijfskundige
Directeur

Vooruitstrevend

Om die reden heeft MKB Servicedesk besloten om in samenwerking met Way2Web een Windows 8 app te ontwikkelen voor ondernemend Nederland. “Met deze app willen we de ondernemers van deze tijd op maat bedienen”, aldus Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk. Als vooruitstrevend internetbureau zeggen wij daar natuurlijk geen nee tegen.

Alles binnen drie klikken

Met een team van ontwerpers, programmeurs en consultants is er gewerkt aan een applicatie die overzichtelijk is voor de Windows 8 gebruiker, met als uitgangspunt om alle content aan te bieden binnen drie klikken. Zo kan de gebruiker vanaf het dashboard navigeren naar nieuws, video’s, whitepapers en scans die MKB’ers helpen bij hun onderneming.

Zelf deze app ervaren? Download hier de gratis applicatie

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?