Meer informatie Verberg melding

Webapplicaties op maat

Een webapplicatie is een effectieve tool om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Maar alleen als de maatwerk software naadloos aansluit op wat uw organisatie en uw mensen nodig hebben. En precies dat is de kracht van Way2Web.

Wij ontwikkelen webapplicaties vanuit een bedrijfskundig perspectief. Dit leidt tot een applicatie die perfect past bij uw organisatie, bedrijfsprocessen en de gebruikers. Kostbare aanpassingen of bijsturing achteraf worden voorkomen.

ja, ik wil graag kennismaken

Vragen of ideeën? Bel mij gerust!

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Doordacht webapplicaties ontwikkelen? Maak in 4 simpele stappen de perfecte briefing!

CTA Whitepaper - ijzersterke briefing

CTA Whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webapplicaties bieden volop kansen

Een webapplicatie is bij uitstek geschikt voor start-ups die een slim concept hebben ontwikkeld en daarvoor alle mogelijkheden van het internet willen benutten. Way2Web helpt daarbij en denkt graag mee als ondernemend partner.

Voor bestaande organisaties biedt een webapplicatie kansen om effectiever samen te werken, klanten beter van dienst te zijn of processen efficiënter te laten verlopen. Ook bij de integratie van verschillende systemen binnen een organisatie biedt een webapplicatie uitkomst.

Experts in het ontwikkelen van webapplicaties

We ontwikkelen webapplicaties met het open source framework Laravel. Dit stabiele framework stelt in ons in staat om sneller te bouwen, garandeert een goede beveiliging en zorgt ervoor dat onze programmeurs optimaal samenwerken.

Laravel biedt daarnaast de mogelijkheid tot onder andere het maken van API-koppelingen en de inzet van webhooks. Uw webapplicatie wordt daardoor feilloos geïntegreerd met uw bestaande softwaresystemen zoals ERP en CRM.

Specialisten in het doorgronden van uw bedrijfsprocessen

Way2Web realiseert de webapplicatie die u nodig heeft – en dat is niet altijd precies hetzelfde als waar u om vroeg. Door vooraf zeer nauwkeurig te definiëren waar u behoefte aan heeft worden aanpassingen achteraf voorkomen. En dat scheelt veel tijd, kosten en ergernis.

Uw werkprocessen worden geanalyseerd door onze technisch bedrijfskundigen. Waar is de webapplicatie voor nodig en wat moeten gebruikers allemaal kunnen? Daarna bepalen we een Minimum Viable Product: alleen wat echt nodig is wordt ontwikkeld, de rest komt later. Uw webapplicatie gaat daardoor eerder live, met minder kosten en minder risico’s.

Vrijblijvend kennismaken?

Ik kom graag  bij u langs om te luisteren welke maatwerk software uw organisatie echt verder zou helpen. Maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Maurits Dijkgraaf

Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Way2Web B.V.
Australiëlaan 11
3526AB Utrecht

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Nederland