Meer informatie Ja, ik geef toestemming

Developers gezocht

Wordt het niet eens tijd voor een echte uitdaging?

Echt meedenken en samen met je team steeds weer nieuwe SaaS applicaties en portalen ontwikkelen. Werken met de laatste technieken en systemen. En alle ruimte om te leren en te experimenteren. Developers staan bij Way2Web op een voetstuk – en dat merk je!

Techniek

Hoewel iedereen zich softwareontwikkelaar mag noemen, leggen wij de lat hoog als het gaat om standaarden, programmeerstructuur en frameworks. Geen angst dus voor tunnelvisie of verouderde kennis. Bij ons blijft je werk altijd state-of-the-art.

Uitstekende sfeer

Geen onnodige werkdruk, dwingende bazen of valse beloftes. Je werkt binnen een jong en hecht team in een rustige, veilige omgeving. Met collega’s die elkaar coachen en een ander niets misgunnen. En die de successen ook samen weten te vieren.

Haal eruit wat erin zit

Ons vakgebied innoveert razendsnel. Logisch dus dat onze developers zich permanent blijven ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om je eigen leerpad uit te zetten. Niet met een cursus buitenshuis maar direct en concreet op de werkvloer.

Prima voorwaarden

Waardering voor je kwaliteiten en inzet merk je natuurlijk ook aan je salaris, arbeidsvoorwaarden en variabele werktijden. Verder hebben we een gezellig, goed bereikbaar kantoor met iedere dag een goede lunch en voortreffelijke koffie.

Vacatures

Medior PHP Developer Full-time Bekijk de vacature
Junior PHP Developer Full-time Bekijk de vacature

Maak kennis

Developers die zich weken opsluiten om aan code te werken? Die vind je niet bij Way2Web. Continu samenwerken is de sleutel tot succes bij softwareontwikkeling. Met elkaar. Met onze partners. En vooral ook met de klant zelf, die bij ons gewoon deel uitmaakt van het ontwikkelteam.

Samenwerken levert niet alleen op de meest efficiënte wijze betere resultaten op – het is nog leuker werken ook. Onze developers Rogier, Rogier en Jochem vertellen waarom iedere dag weer intensief samenwerken bij Way2Web prettig, leerzaam en stimulerend is. Scrum all the way dus!

Video: Werken bij Way2Web

Tom

Junior Front-end Developer

“Ik ben Tom, inmiddels al 1,5 jaar werkzaam bij Way2Web. Als front-end developer werk ik in het Scrum team aan toffe projecten. Mijn coach Jochem heeft me enorm veel bijgebracht en ervoor gezorgd dat ik in staat ben om zelfstandig te werken. Heel prettig. En binnenkort geef ik zelfs mijn eerste kennissessie!”

Peter Paul

IT Manager

“Als IT Manager ben ik verantwoordelijk voor de techniek binnen Way2Web. Ik vind het erg belangrijk dat we steeds nieuwe kennis opdoen en dat we die met elkaar delen. We proberen onze technology stack compact en zeer vooruitstrevend te houden, zo houden we het werk écht leuk en uitdagend. “

Wie is Way2Web

Way2Web realiseert maatwerk applicaties, portals en koppelingen vanuit een bedrijfskundige visie. De geavanceerde online oplossingen die we maken sluiten daardoor naadloos aan op de bedrijfsprocessen en de organisatie van onze klanten.

Het is onze missie om te blijven werken volgens de hoogste normen, met een optimale programmeerstructuur en moderne frameworks. Alleen zo kunnen we kwaliteit, continuïteit en veiligheid voor onze klanten garanderen.

Waarom wachten?

We staan altijd open voor een gesprek.
Bel ons op 030 – 8200 358, direct via 06 – 55 896 736 of klik op de onderstaande knop