Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Werken bij Way2Web

Developers gezocht

Wordt het niet eens tijd voor een echte uitdaging?

Echt meedenken en samen met je team steeds weer nieuwe SaaS applicaties en portalen ontwikkelen. Werken met de laatste technieken en systemen. En alle ruimte om te leren en te experimenteren. Developers staan bij Way2Web op een voetstuk – en dat merk je!

Maak kennis met Way2Web

Developers die zich weken opsluiten om aan code te werken? Die vind je niet bij Way2Web. Continu samenwerken is de sleutel tot succes bij softwareontwikkeling. Met elkaar. Met onze partners. En vooral ook met de klant zelf, die bij ons gewoon deel uitmaakt van het ontwikkelteam.

Samenwerken levert niet alleen op de meest efficiënte wijze betere resultaten op – het is ook veel leuker werken. In het filmpje hiernaast ontdek je nóg 4 goede redenen om je bij ons enthousiaste team aan te sluiten. Een afspraak is zo gemaakt!

6

Kom jij ons team ook versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen om ons team te versterken. Bekijk snel onze vacatures.

Full-time

Over werken bij Way2Web

Software implementeren is samenwerken en de specialisten van Way2Web zijn dan ook uitgesproken teamplayers. Capabel, betrokken en gedreven. Logisch dus dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze het hier naar hun zin hebben en het beste uit zichzelf en elkaar halen. Dit zijn de 4 beloftes aan onze professionals.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Jij werkt bij Way2Web aan projecten die er echt toe doen. Samen met je vaste team draag je daarvoor de verantwoordelijkheid. Belangrijke beslissingen nemen jullie als specialisten zelf. Daar komt geen baas aan te pas.

De beste versie van jezelf zijn

Jij krijgt de ruimte, de tijd en een vrij besteedbaar opleidingsbudget om steeds beter te worden in je vak – zonder terugbetalingsregeling. Je ontwikkelt je langs een duidelijk carrièrepad en natuurlijk hoort daar een passende beloning bij.

Je gewaardeerd voelen

Jij doet ertoe bij Way2Web. Dat merk je niet alleen aan een goed salaris en flexibele werktijden. Je wordt betrokken bij strategische en praktische zaken. Alles is bespreekbaar. Successen vieren we samen.

Een prettige, veilige omgeving

Jij voelt je hier op je gemak. In een prettige sfeer wordt er hard gewerkt, maar we nemen ook de tijd om te ontspannen en te chillen. We gaan open en respectvol met elkaar om. Alleen voor vingerwijzen en zondebokken is er geen plaats.

Wie is Way2Web

Way2Web ontwikkelt innovatieve maatwerk applicaties voor klanten die een beslissende stap voorwaarts willen zetten. Als leiders en trendsetters in hun branche, zoeken ze telkens weer naar nieuwe en slimmere oplossingen om het anders en beter te doen dan de rest. Wij noemen dat: next level software.

Vanuit bedrijfskundig perspectief kijken we altijd naar de vraag achter de vraag. Ergens sámen een succes van maken, dat is wat ons inspireert. Kwaliteit, veiligheid en bedrijfszekerheid staan centraal bij Way2Web. Daarnaast maken we ons sterk voor verdere professionalisering van onze branche binnen Dutch Digital Agencies, de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus in ons land.

Way2Web bestaat uit een team van 42 mannen en vrouwen van 25-45 jaar en we zijn sinds 2010 gevestigd in Utrecht.

Peter Paul - Head of Technology

Als Head of Technology ben ik verantwoordelijk voor de techniek binnen Way2Web. Ik vind het erg belangrijk dat we steeds nieuwe kennis opdoen en dat we die met elkaar delen. We proberen onze technology stack compact en zeer vooruitstrevend te houden, zo houden we het werk écht leuk en uitdagend.

Interesse? Neem contact op!

Als Head of People & Operations beantwoord ik graag je vragen. Je kunt me een bericht sturen of direct bellen. Tot binnenkort!