Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Werken bij Way2Web

Developers gezocht

Wordt het niet eens tijd voor een echte uitdaging?

Echt meedenken en samen met je team steeds weer nieuwe SaaS applicaties en portalen ontwikkelen. Werken met de laatste technieken en systemen. En alle ruimte om te leren en te experimenteren. Developers staan bij Way2Web op een voetstuk – en dat merk je!

Maak kennis met Way2Web

Developers die zich weken opsluiten om aan code te werken? Die vind je niet bij Way2Web. Continu samenwerken is de sleutel tot succes bij softwareontwikkeling. Met elkaar. Met onze partners. En vooral ook met de klant zelf, die bij ons gewoon deel uitmaakt van het ontwikkelteam.

Samenwerken levert niet alleen op de meest efficiënte wijze betere resultaten op – het is ook veel leuker werken. In het filmpje hiernaast ontdek je nóg 4 goede redenen om je bij ons enthousiaste team aan te sluiten. Een afspraak is zo gemaakt!

4

Kom jij ons team ook versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen om ons team te versterken. Bekijk snel onze vacatures.

Techniek

Hoewel iedereen zich softwareontwikkelaar mag noemen, leggen wij de lat hoog als het gaat om standaarden, programmeerstructuur en frameworks. Geen angst dus voor tunnelvisie of verouderde kennis. Bij ons blijft je werk altijd state-of-the-art.

Uitstekende sfeer

Geen onnodige werkdruk, dwingende bazen of valse beloftes. Je werkt binnen een jong en hecht team in een rustige, veilige omgeving. Met collega’s die elkaar coachen en een ander niets misgunnen. En die de successen ook samen weten te vieren.

Haal eruit wat erin zit

Ons vakgebied innoveert razendsnel. Logisch dus dat onze developers zich permanent blijven ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om je eigen leerpad uit te zetten. Niet met een cursus buitenshuis maar direct en concreet op de werkvloer.

Prima voorwaarden

Waardering voor je kwaliteiten en inzet merk je natuurlijk ook aan je salaris, arbeidsvoorwaarden en variabele werktijden. Verder hebben we een gezellig, goed bereikbaar kantoor met iedere dag een goede lunch en voortreffelijke koffie.

Wie is Way2Web

Way2Web ontwikkelt innovatieve maatwerk applicaties voor klanten die een beslissende stap voorwaarts willen zetten. Als leiders en trendsetters in hun branche, zoeken ze telkens weer naar nieuwe en slimmere oplossingen om het anders en beter te doen dan de rest. Wij noemen dat: next level software.

Vanuit bedrijfskundig perspectief kijken we altijd naar de vraag achter de vraag. Ergens sámen een succes van maken, dat is wat ons inspireert. Kwaliteit, veiligheid en bedrijfszekerheid staan centraal bij Way2Web. Daarnaast maken we ons sterk voor verdere professionalisering van onze branche binnen Dutch Digital Agencies, de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus in ons land.

Way2Web bestaat uit een team van 35 mannen en vrouwen van 25-45 jaar en we zijn sinds 2010 gevestigd in Utrecht.

Peter Paul - Head of Technology

Als Head of Technology ben ik verantwoordelijk voor de techniek binnen Way2Web. Ik vind het erg belangrijk dat we steeds nieuwe kennis opdoen en dat we die met elkaar delen. We proberen onze technology stack compact en zeer vooruitstrevend te houden, zo houden we het werk écht leuk en uitdagend.

Interesse? Neem contact op!

Als Head of People & Operations beantwoord ik graag je vragen. Je kunt me een bericht sturen of direct bellen. Tot binnenkort!