Meer informatie Ja, ik geef toestemming

De Werkplaats – join the team!

 

Complexe maatwerk software ontwikkelen vraagt om een multidisciplinair team. En een van de belangrijkste specialisten in dat team, bent u als opdrachtgever. Om die reden willen we u zo veel en zo vaak mogelijk betrekken bij ons werk.

E-mail is handig natuurlijk – maar direct, persoonlijk contact is vele malen effectiever om echt te kunnen finetunen, verbeteren en groeien. Daarom hebben we iets nieuws bedacht: De Werkplaats.

In De Werkplaats krijgt u letterlijk uw eigen werkplek op ons kantoor. Deze plek kunt u naar eigen inzicht gebruiken om te brainstormen en nieuwe plannen te smeden. Om software te testen. Of zomaar even bij te praten.

Join the team – en laten we er samen een succes van maken!

“Ook in een gedigitaliseerde samenleving is het persoonlijk contact onmisbaar. De klant is een wezenlijk onderdeel van het product dat we maken. Die willen we dus zo dicht mogelijk bij ons hebben. En dat is nog leuker werken ook!”

Maurits Dijkgraaf

“De werkplaats voegt voor ons veel toe, Zowel als werkplek en als test plek van onze software is het super. Het is een mooie dynamische omgeving waar bedrijvigheid heerst. Wij komen er graag om te werken. Testen op afstand is niet meer efficiënt en onpersoonlijk. Doorpakken is wat er direct kan en je hebt direct antwoord op je vraag of probleem. Voor ons DE oplossing in maatwerk en de optimale vorm van CO Creatie!!”

Peter de Hond

w2w-(83-van-254)

Meer weten over de unieke samenwerking? Maak een afspraak.

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken

IE8 Contactformulier Way2Web.nl

Contact form
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkplaats Way2Web

Australiëlaan 11
Utrecht,
Nederland

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Nederland