Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Werkwijze

Samen bouwen aan succesvolle next level software

Digitale transformatie biedt unieke kansen om beter te presteren en succesvol te groeien. Eigenlijk is iedere onderneming tegenwoordig een technologiebedrijf. Alleen heeft niet iedereen de expertise in huis om die technologie zelf te ontwikkelen. Way2Web helpt u om optimaal gebruik te maken van digitalisering. Dit is hoe we dat doen.

Oriëntatie

Welk probleem wilt u oplossen?

In een korte, intensieve kennismaking stellen we vragen over het probleem dat u wilt oplossen maar ook over uw organisatie, werkprocessen en bedrijfsdoelstellingen. We luisteren naar uw eigen ideeën en delen onze eerste gedachten met u.

Over technische zaken hebben we het zo min mogelijk, het gaat erom dat we elkaar goed leren kennen en begrijpen. Na afloop ontvangt u een uitgewerkt document dat kan dienen als basis voor de volgende stap: de business analyse. Deze oriëntatie is kosteloos en verplicht u tot niets.

Business Analyse

Digitalisering vanuit bedrijfskundig perspectief

Wanneer u digitalisering wilt inzetten om de processen en prestaties van uw organisatie te verbeteren, gaan onze business engineers aan de slag met een GAP-analyse. Binnen 4 weken brengen we met process flows in kaart hoe u nu werkt, wat uw bedrijfsdoelstellingen zijn en op welke manier digitalisering u helpt om deze te verwezenlijken.

Heeft u zelf al uitgewerkte ideeën over een online toepassing, dan gaan we in een requirements workshop aan de slag om uw wensen zo scherp en gedetailleerd mogelijk boven tafel te krijgen. Het resultaat wordt gepresenteerd in een transparante roadmap en begroting. Daardoor weet u precies wat u mag verwachten en op welk tijdstip.

Uw business echt verder helpen met slimme IT-oplossingen, dat is onze ambitie als technisch bedrijfskundigen én ondernemers. We willen er samen een succes van maken.”

Realisatie

Flexibel samenwerken aan resultaat

In een aantal korte, overzichtelijke ‘sprints’ werken we, samen met u, aan het eindresultaat. Deze scrum werkwijze voorkomt fouten, bespaart geld en zorgt voor een kortere time-to-market. Bovendien kunnen we ons flexibel aanpassen als omstandigheden en eisen tijdens het project veranderen.

samenwerking

U wordt regelmatig door het team betrokken voor het maken van de juiste keuzes. Zo blijven business doelstellingen, gebruikerservaringen en technologie in lijn. Als volwaardig teamlid heeft u bij ons zelfs een eigen bureau in De Werkplaats.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan bij ons voorop. We gebruiken state-of-the-art tools en methodieken en werken volgens de strengste normen en standaarden. Software is tenslotte ook voor uw organisatie van bedrijfskritische betekenis en daar zijn we ons terdege van bewust.

Als een van de weinige ondernemingen in onze branche is Way2Web zowel ISO 9001 als ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.”

Beheer

Continuïteit en veiligheid

Wanneer uw onlineapplicatie of webportaal live is, begint het echte werk pas. U gaat volop gebruik maken van digitalisering om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Continuïteit en veiligheid zijn daarbij van cruciaal belang. Klanten, medewerkers en leveranciers moeten erop kunnen vertrouwen dat alles correct werkt.

Snel schakelen, open communiceren en heel betrokken blijven meedenken. Daarom komt bijna 80% van onze opdrachten van bestaande klanten. En daar zijn we trots op!”

Als ondernemend partner doet Way2Web er alles aan om de kwaliteit van uw applicatie blijvend te waarborgen. Met Applicatiemanagement kiest u voor maximale zekerheid voor een vast bedrag per jaar. U verzekert zich van nieuwe updates, het functioneren van uw applicatie wordt 24/7 gemonitord en we staan altijd klaar om problemen snel op te lossen.

Doorontwikkeling

Er is altijd een next level

De markt verandert continu, klanten hebben steeds hogere eisen en verwachtingen en de concurrentie zit uiteraard ook niet stil. Daarnaast blijven de technologische vernieuwingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Daarom houden we contact met u. Bent u nog tevreden over de resultaten? Of wordt het tijd voor een nieuwe business analyse, nieuwe doelstellingen en nieuwe of verbeterde oplossingen? Er is tenslotte altijd een next level…

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?