Meer informatie Verberg melding

Gratis Whitepaper:
IJzersterke briefing voor webapplicaties

Met succes een webapplicatie realiseren?

Zorg er dan om te beginnen voor dat u uw idee vertaalt naar een goede briefing. In dit whitepaper laten we u in 4 stappen zien hoe je dat doet.

Nieuwsgierig naar de inhoud? Lees dan snel verder.

De inhoud

  • Begin met zorgvuldig formuleren wat u wilt, waarom en wie er bij betrokken zijn. Vergeet vooral niet aan te geven wat de minimale eisen voor succes zijn.
  • Daarna gaan we schetsen. Breng letterlijk in beeld wat het werkproces is en uit welke stappen dat bestaat. Krijgt u het niet logisch uitgetekend? Dan is de kans groot dat er iets niet klopt. Goed dat je daar op tijd achter komt!
  • Inventariseer vervolgens alle functionaliteiten die de applicatie zou kunnen hebben. Houd u vooral niet in – schrappen komt later wel.
  • Geef tot slot voor iedere functionaliteit aan of deze onmisbaar, zeer gewenst, leuk maar niet echt nodig, of meer iets voor een volgend project is. Zo werkt u toe naar een ‘slim en slank’ product waardoor u eerder kunt starten, minder risico loopt en ook nog eens bespaart op kosten.

Samenvatting

Het whitepaper is opgedeeld in vier hoofdstukken, voorzien van praktische voorbeelden en tips. Een samenvatting van deze hoofdstukken vindt u in de kolom hiernaast.

Met het uitwerken van deze stappen bent u al een eind op weg naar de bouw van een nieuw websysteem. En dus goed voorbereid om de volgende stap te maken!

Voor wie is dit whitepaper bedoeld?

Het whitepaper is ideaal voor iedereen die nadenkt over het bouwen van een webapplicatie, maar nog niet goed weet waar te beginnen.

Meer dan 50% van alle IT projecten faalt en dat komt vaak door onvoldoende voorbereiding. Briefings zijn summier of prioriteiten onduidelijk. In dit whitepaper leggen we u in vier simpele stappen uit hoe u wél goed voorbereid aan tafel komt.

 

 

whitepaper_ijzersterke_briefing

Gratis het whitepaper downloaden?

Vul dan onderstaand formulier in, u ontvangt vervolgens direct het Whitepaper “IJzersterke briefing voor een webapplicatie” op het door u opgegeven e-mailadres.

Landingspage Whitepaper

Landingspage Whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over de schrijver

Maurits Dijkgraaf is mede-eigenaar van Way2Web uit Utrecht en heeft jarenlange ervaring in het uitdenken, realiseren en uitrollen van online applicaties.

Buiten zijn werkzaamheden bij Way2Web geeft Maurits gastcolleges Procesmodelleren op de Hogeschool Utrecht en is hij actief als start-up mentor bij UtrechtInc.

Way2Web B.V.
Australiëlaan 11
3526AB Utrecht

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Netherlands