Meer informatie Verberg melding

Gratis Whitepaper:
IJzersterke briefing voor webapplicaties

Met succes een webapplicatie realiseren?

Zorg er dan om te beginnen voor dat u uw idee vertaalt naar een goede briefing. In dit whitepaper laten we u in 4 stappen zien hoe je dat doet.

Nieuwsgierig naar de inhoud? Lees dan snel verder.

Een ijzersterke briefing maken

De inhoud

  • Begin met zorgvuldig formuleren wat u wilt, waarom en wie er bij betrokken zijn. Vergeet vooral niet aan te geven wat de minimale eisen voor succes zijn.
  • Daarna gaan we schetsen. Breng letterlijk in beeld wat het werkproces is en uit welke stappen dat bestaat. Krijgt u het niet logisch uitgetekend? Dan is de kans groot dat er iets niet klopt. Goed dat je daar op tijd achter komt!
  • Inventariseer vervolgens alle functionaliteiten die de applicatie zou kunnen hebben. Houd u vooral niet in – schrappen komt later wel.
  • Geef tot slot voor iedere functionaliteit aan of deze onmisbaar, zeer gewenst, leuk maar niet echt nodig, of meer iets voor een volgend project is. Zo werkt u toe naar een ‘slim en slank’ product waardoor u eerder kunt starten, minder risico loopt en ook nog eens bespaart op kosten.

Samenvatting

Het whitepaper is opgedeeld in vier hoofdstukken, voorzien van praktische voorbeelden en tips. Een samenvatting van deze hoofdstukken vindt u in de kolom hiernaast.

Met het uitwerken van deze stappen bent u al een eind op weg naar de bouw van een nieuw websysteem. En dus goed voorbereid om de volgende stap te maken!

Voor wie is dit whitepaper bedoeld?

Het whitepaper is ideaal voor iedereen die nadenkt over het bouwen van een webapplicatie, maar nog niet goed weet waar te beginnen.

Meer dan 50% van alle IT projecten faalt en dat komt vaak door onvoldoende voorbereiding. Briefings zijn summier of prioriteiten onduidelijk. In dit whitepaper leggen we u in vier simpele stappen uit hoe u wél goed voorbereid aan tafel komt.

 

 

whitepaper_ijzersterke_briefing

Gratis het whitepaper downloaden?

Vul dan onderstaand formulier in, u ontvangt vervolgens direct het Whitepaper “IJzersterke briefing voor een webapplicatie” op het door u opgegeven e-mailadres.

Landingspage Whitepaper

Landingspage Whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verder praten?

Hard gewerkt aan een goede briefing? Zet dan de volgende stap en maak een afspraak.

Bij Way2Web hebben we jarenlange ervaring in het ontwikkelen van online applicaties. Vanuit een bedrijfskundig perspectief zorgen we er bovendien voor dat een webapplicatie naadloos aansluit op uw organisatie en bedrijfsprocessen.

Ik praat graag met u verder over uw ideeën en ambities om het web succesvol voor u ‘aan het werk’ te zetten.

Maurits Dijkgraaf
Mede-eigenaar Way2Web
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Netherlands