Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Wik | onze nieuwe developer

Onze nieuwe developer Wik is in november vol enthousiasme gestart bij zijn team. Even wennen aan de zelfsturende aard van zijn nieuwe werkomgeving hoefde niet. Wik is namelijk een echte Ultimate Frisbee enthousiasteling. En bij deze sport hebben ze het zelfsturende al zover doorgevoerd dat er niet eens scheidsrechters zijn!

20191121 Robert Oosterbroek - Way2Web 019

Na zijn hbo-ICT kon Wik meteen aan de slag bij Way2Web. Kennis van zowel PHP als Vue.js deed hij namelijk al op tijdens, of eigenlijk vooral naast, deze studie. “Ik ben nog redelijk nieuw in het vak en was zoekende naar welke bedrijven voor mij een leuke en goede werkomgeving zijn. Binnen Way2Web er is een hele heldere visie op projecten en op de kwaliteit daarvan. Dat sprak me direct aan.”

Wik is via een kleine omweg bij software engineering terechtgekomen: via twee jaar toegepaste psychologie. En juist deze kennis gebruikt hij om altijd naar de menselijke kant van een technisch project te blijven kijken. Wik stelt direct kritische vragen en gebruikt zijn frisse blik om andere invalshoeken te belichten.

Buiten een voorliefde voor een gedegen discussie, maak je Wik blij met een tafel vol bordpelletjes. Hij kiest het liefst voor spellen waarbij enige strategie vereist is, en mocht hier een stevig groepsgesprek uit voortkomen, dan is dat alleen maar leuk. Welkom Wik!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?