Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 5 min.

WomenHack Utrecht bij Way2Web groot succes

Maandag 24 juni was het zover: de allereerste WomenHack in Utrecht. Het kantoor van Way2Web was het toneel van een recruitment event dat zijn weerga niet kent: 60 vrouwelijke tech professionals in één ruimte.

Bedrijven die zich laten voorstaan op gelijke behandeling en een prettige en open bedrijfscultuur kwamen bijeen om kennis te maken met kandidaten, zichzelf te presenteren en te netwerken. De kandidaten maakten van de gelegenheid gebruik om de bedrijven, de markt en elkaar beter te leren kennen.

WomenHack Way2Web presentatie

Uitleg over de speeddate route door het kantoor van Way2Web

Het concept van WomenHack is even simpel als doeltreffend. Leuke bedrijven, kundige kandidaten en speeddates van 5 minuten om elkaar beter te leren kennen. Voeg daarbij een scala aan lekkere hapjes en drankjes en je hebt een topavond.

De opkomst was ronduit fantastisch en we kijken er dan ook naar uit om meer van dit soort initiatieven te faciliteren. Buiten de ondersteuning van initiatieven als WomenHack, maken we ons ook op andere vlakken hard voor meer diversiteit.

Voor een impressie van de avond bekijk je hieronder de aftermovie. Lijkt het jou ook leuk om bij Way2Web te komen werken? Bekijk dan onze vacatures.

 

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?