Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 2 min.

Wouter | onze nieuwe Product owner

Way2Web groeit hard en dat is mooi. Maar nog veel belangrijker dan groei, zijn tevreden klanten. En wie zorgt er voor de belangen van ontwikkelaars én opdrachtgevers? Wie houdt de scope van projecten in de gaten en weet altijd exact wat de volgende stap moet zijn? Juist. Een goede Product Owner. Onze nieuwe collega Wouter, in dit geval.
Way2Web overleg Wouter Ezra Ian

Bakken vol energie

Na een studie commerciële economie startte Wouter een eigen bedrijf in de gaming-community en leerde daar de kneepjes van het vak. Verdere ervaring deed hij op bij onderandere Snappcar en Buienradar. Wouter koos voor Way2Web vanwege de uiteenlopende en technisch complexe projecten in combinatie met de volledig Scrum werkwijze.

“Ik kan zelf niet ontwikkelen, maar projectmanagement ging me meteen goed af. Het PO-vak is nog veel leuker dan dat, want het draait niet meer alleen om het project. Het gaat om de mensen én het resultaat. Het is veel dynamischer en daar krijg ik echt energie van.”

Die energie heeft hij ook wel nodig want behalve reizen, houdt hij ook enorm van sport. Hij liep zelfs ooit een hele marathon! Zo’n doorzetter hebben wij er natuurlijk graag bij in ons team. Welkom Wouter!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?