Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Wouter | onze nieuwe back-end developer

Met bijna 20 jaar ervaring is Wouter een veteraan binnen ons team. Maar denk vooral niet dat hij rustig achterover kan leunen. Hij is klaar voor nieuwe uitdagingen. Nou, die hebben we voor ‘m natuurlijk.

Door de wol geverfde specialist

Hij is ooit begonnen in de elektrotechniek maar stapte al snel over op de studie Hogere Informatica. En dat heeft goed uitgepakt want Wouter is inmiddels een door de wol geverfde developer, gespecialiseerd in (om maar wat te noemen) XML, HTML, JavaScript, CSS, PHP, Java, C, #C, Linux, MySQL, postgreSQL, Apache, en JasperServer.

Wouter

Omdat hij het belangrijk vindt om zich te blijven ontwikkelen en graag aan complexe applicaties werkt, koos Wouter voor Way2Web.  Zelfs in z’n vrije tijd zit hij graag te programmeren. Dat er dan nog tijd overblijft voor z’n andere hobby’s zoals fietsen, klimmen, koken, bakken, lezen en DIY-projecten mag je rustig opmerkelijk noemen. Welkom Wouter!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?